Hvem husker ikke Benny fra Olsen Banden, hans grin og han ukuelige optimisme. Guldkornene fra de velkendte replikker er mange, og Danmarks Bedste Benny har helt sikkert bragt smilet frem hos mange mennesker.

Projekt ”Kulturpakker til Ældre” inviterer i samarbejde med Ældresagen i Gørlev til en underholdende eftermiddag med ’Banko med Benny’

Du får lyst til at sige ”Skidegodt, Benny”, når Danmarks eneste imitator af den elskelige og naive figur går på scenen. Videoen af Danmarks Bedste Benny har været set over 400.000 gang på Facebook på under en uge, og efterspørgslen på Danmarks Bedste Benny er derfor enorm. Bennys små hop og for korte bukser er heller ikke noget, man lige glemmer, og man husker ham i hvert fald rigtig godt med et flag i hånden, når der blev budt velkommen ved fængslet.

Oplev en forrygende og sjov eftermiddag med banko, i selskab med Danmarks eneste Benny fra Olsenbanden-imitator.

Det sker torsdag den 4. november kl. 14-15 i Gørlev Hallen. Det er ganske gratis at deltage, dog med den ”krølle” at der opfordres til at invitere en nabo eller bekendt med til arrangementet.

Formålet med projekt Kulturpakker til Ældre, er nemlig at styrke fællesskabet igennem oplevelser og samvær. Der er tale om en ny kulturindsats, som Ældre og Kulturudvalget har igangsat for at mindste ensomhed blandt ældre.

Gratis billetter kan bookes via www.kulturpakkerkalundborg.dk eller via henvendelse til Kalundborg biblioteker.

 Kulturpakker til Ældre

Ældre- og Sundhedsudvalget i Kalundborg kommune har afsat penge til Kulturpakker til ældre i 2021 og 2022. Efteråret er derfor fyldt med Kulturpakker til Ældre. I alt kan man oplevede 16 forskellige arrangementer: musik, foredrag, teater og underholdning fordelt geografisk i Kalundborg kommune i 2021. Alt er gratis. Husk dog at invitere en nabo eller bekendt med, og vær

Se alle arrangementerne, hvor også der kan bookes billetter via www.kulturpakkerkalundborg.dk

Pressefoto