Glæd dig, for nu udgiver Kalundborg Biblioteker et program, samme størrelse som tidligere, fyldt med teater, foredrag, kurser og meget mere – for hele familien – denne gang også med projektet “Liv i Forsamlingshusene”. Det oplyser biblioteket i en pressemeddelelse.

Vi fejrer offentliggørelsen af vores forårsprogram på Kalundborg Bibliotek lørdag den 14. januar fra kl. 10-13. Vi håber at se rigtig mange på Kalundborg Bibliotek denne dag, hvor vi byder på kaffe, te og saftevand, samt lidt sødt. Vi holder Strikke-Cafe, hvor vi strikker klude – og kan lære Dominostrik. Desuden vil der være mulighed for at lave en “Snemand” i Silk Clay. Til de to mest fantasifulde Snemænd i Kalundborg vil der være præmier. Begge arrangementer er for både børn, unge og voksne.

I det nye program kan du også denne gang finde Kalundborg Folkeuniversitetets arrangementer samt ture og foredrag for Biblioteksklubbens medlemmer. I år har vi indenfor It-kurser, et Ipad kursusforløb og et android kursusforløb. For børnene er der i vinterferien mange spændende arrangementer, ugen afsluttes med en teaterforestilling for de 3-8 årige, om den gamle kendte Spørge Jørgen. I 2017 kan vi for anden gang præsentere alle arrangementerne fra projektet “Liv i Forsamlingshusene” – du kan læse mere om projektet på kalundborglif.dk

Alt dette og meget mere, kan du læse om i vores nye program eller spørge personalet på bibliotekerne, som selvfølgelig står klar til at hjælpe med tilmelding m.m.

Alle arrangementer kan bookes på vores hjemmeside fra den 14. januar 2017 kl. 10.

Programmet ligger tilgængeligt på alle bibliotekerne i Kalundborg Kommune, ligeledes fra offentliggørelsen den 14. januar 2017, samt på vores hjemmeside www.kalundborgbib.dk.