Kalundborg Rock har netop afholdt møde i styregruppen.

“Der skal på ingen måde herske tvivl om, at vi er fuldstændig i knæ over den beslutning som blev truffet mandag aften,” skriver Johnny Elmelund, presseansvarlig.

“Men vi vil naturligvis også håbe at vi alle så hurtigt som muligt (og trygt) kan færdes frit rundt igen, således vi kan støtte op omkring vor bys butikker, cafeer, restaurationer mm. For det er jo netop dem, som er med til at skabe en god Kalundborg Rock for alle vores gæster. Så en bøn herfra er at støtte alle vores lokale selvstændige, ligesom I forhåbentlig vil støtte os i Kalundborg Rock,” tilføjer han.

“Lige nu er der mange spørgsmål som stilles, og mange som vi desværre ikke helt kan besvare, før vi ved mere fra myndigheder, rådgivere og bookere. Men en ting er helt sikkert, og det er, at vi naturligvis vil gøre alt for, at I som har vist os den tillid at købe billet enten kan få jeres billet refunderet eller konvertere jeres billet til en ny fest i Kalundborg,” meddeler Johnny Elmelund.

Det bliver en stor fest for hele byens borgere, og som hvis alt går vel måske kan få lov at blive aktuel i den første weekend i september måned, nemlig den 4-5. september.

“Vi tror på, at vi alle på det tidspunkt har brug for at komme lidt ud, naturligvis i stor respekt for det vi har været igennem, men stadig komme ud og høre lidt god musik, snakke med gode venner, få lidt god mad og vin og samtidig støtte op om alle vores gode beværtninger i Kalundborg,” skriver Johnny Elmelund.

Styregruppen kommer snarest muligt med en melding, om man kan konvertere billet til et nyt ”støtte-arrangement” i år, eller om den kan konverteres til ny festival i 2021, eller billetpenge refunderes.

Foto: ABW