Kalundborg Havn har mange nyheder på tapetet. I et nyhedsbrev oplyses blandt andet:

Ny Vesthavn rykker tættere på
Den 1. oktober ventes byggeriet af Ny Vesthavn at starte. Prækvalifikationen, hvor man udvælger, hvilke virksomheder, der kan afgive bud på byggeriet, er gået i gang. Dermed er den store arealudvidelse af Kalundborg Havn rykket tættere på.

Kalundborg Havn opruster på containerområdet
Kalundborg Havn går målrettet efter en større andel af det sjællandske containermarked og har derfor ansat 48-årige Mikael Knudsen som Container Marketing Manager. Der er stor interesse for containerterminalen i Kalundborg, beretter han.

Kranerne får den helt store tur
Kranerne er en vigtig del af det at drive en havn og kræver løbende vedligeholdelse for at være klar til at håndtere lastning og losning af de skibe, der anløber havnen. Kalundborg Havn investerer nu i alt 2,3 mio. kr. i 10 års eftersyn og levetidsforlængelse i nogle af havnens kraner.

Enorm vækst inden for krydstogter
Der var sat et stærkt hold på Cruise Europe-konferencen i Bremen og Bremerhafen, som Liselotte Rørup, Kalundborg Havns cruise og marketing manager, for nylig deltog i. Cruise Europe er et netværk for havne i Nord- og Vesteuropa, som tager imod krydstogtskibe, og der er 128 medlemshavne fra hele Europa lige fra Island til Portugal.

Læs hele nyhedsbrevet her.