Årby Skole får ny skoleleder. Det bliver den nuværende konstituerede skoleleder Årby Skole, 54-årige Per Halkjær, som ansættes som skoleleder.

Per Halkjær er et kendt ansigt på Årby Skole, da han har været ansat på skolen siden 2010, først som viceskoleleder og i indeværende skoleår som konstitueret skoleleder efter at Søren Kæstel stoppede.

Oprindelig er Per Halkjær fra Sydfyn, men bor i dag i Slagelse med sin familie.

“I Kalundborg Kommune arbejder vi efter at give børn og unge et så højt fagligt og socialt udbytte af deres skolegang som muligt. Det skal understøtte, at vi giver dem en god bagage med i deres fortsatte vej gennem uddannelsessystemet. Med ansættelsen af Per Halkjær er jeg sikker på, at vi når vores læringsmål, samtidig med at eleverne oplever glæde og trivsel i skolerne”, siger direktør Hanne Dollerup.

Årby Skole har 170 elever, heraf 20 i sprogklasserne, (0. – 4. klasse). Skolen, som ligger lidt syd for Kalundborg by, har et spor fra 0. til 6. klasse.

Skærmbillede 2015-11-12 19.18.47“Min vision for Årby skole er at skabe en god skole for alle, som både er rummelig og samtidig ambitiøs på elevernes vegne. Et godt ‘lære- og værested’, der både fokuserer på elevernes læring og trivsel. Samtidig skal Årby skoe være en aktiv medspiller i visionen om, at alle unge får en ungdomsuddannelse”, siger Per Halkjær.

“Endvidere er det min ambition at fastholde og styrke skolens position og popularitet i lokalsamfundet, og fremme samarbejdet med de omkringliggende lokaliteter og foreninger i Kalundborgs sydøstlige udkant”.

Per Halkjær har udover sin læreruddannelse netop afsluttet sin diplomuddannelse i ledelse og er dermed fagligt godt funderet til at føre Årby Skole videre.