Med ny strategi følger ny rolle hos VisitVestsjælland A/S
I november måned satte bestyrelsen bag destinationsselskabet punktum for en ny turismestrategi, en strategi der i højere grad sætter fokus på partnere og aktørerne i de tre ejerkommuner. Som led i dette arbejde, har vi besluttet at ansætte en Partneransvarlig hvis hovedopgave bliver, at være bindeled mellem selskabet og vores mange turismeaktører, siger formand Poul Buur.

Mie Danielsen. Foto: VisitVestsjælland

Ikke helt ukendt profil
Pr. 1. april byder vi velkommen til Mie Danielsen, eller rettere sagt velkommen tilbage. Mie har en årelang turisme erfaring med i bagagen og ovenikøbet her fra området. Vi ser frem til samarbejdet og ikke mindst til at få åbnet for dialog og nye vækstmuligheder, udtaler konstitueret direktør Anette Moss.

Rollen vil udover kontakten til partnere og aktører omfatte kontakten til selskabets turistforeninger, koordinering af ture for mødebookere og presse.

Produkter og masser af lokalkendskab
Jeg får hænderne fulde og jeg glæder mig, siger Mie. Et lille års tid hos en af destinationens spændende attraktioner, har blot styrket min passion for turismen. Det er en branche med mange muligheder. Med større kendskab til hinanden, udvikling af produkter og ikke mindst synliggørelse af disse, så begynder det at blive rigtig sjovt. Og vi er godt i gang, men kan opnå endnu bedre resultater – særligt når vi gør det sammen.