Gode gastronomiske oplevelser er en af grundene til, at over en kvart million turister hvert år vælger at besøge Kalundborg. En ny app gør det overskueligt for turisterne at se, hvordan restauranter og caféer i Kalundborg er anmeldt på tværs af både Tripadvisor, Google og Facebook.

Foto: Eatie

Det skal være nemmere for turisterne at udforske de mange gode restaurantoplevelser, som Kalundborg har at byde på. Den nye restaurantguide og app Eatie udregner en topliste for Kalundborgs bedste restauranter og caféer på baggrund af mange tusind anmeldelser på tværs af blandt andet Google, Tripadvisor og Facebook.

“De udenlandske turister kan have svært ved at finde vej til de gode madoplevelser i Danmark, og det vil vi gerne gøre nemmere for dem. Med Eatie ønsker vi at skabe et overblik over restauranternes anmeldelser, så turisterne ikke behøver at kigge på flere forskellige hjemmesider for at se, hvordan en restaurant eller café er anmeldt. Vi håber, at det giver dem mulighed for at opdage nye, spændende spisesteder, de steder der bruger lokale råvarer, de steder hvor man kan spise vegetarisk eller glutenfrit og meget mere,” siger Morten Lie Jørgensen, der er administrerende direktør hos Eatie.

Turisterne prioriterer gode og lokale spisesteder

Foto: Eatie

Ifølge VisitDenmarks turistundersøgelse er de gode danske spisesteder en af grundene til, at næsten halvdelen af de udenlandske turister rejser til Danmark. Undersøgelsen viser også, at fire ud af ti turister søger de lokale madoplevelser, når de rejser. Eaties app er et eksempel på, hvordan man knytter gastronomi, de individuelle ønsker der kan være til en madoplevelse og turisme endnu tættere sammen, mener Morten Lie Jørgen.

Ud fra de mange anmeldelser fra blandt andet Google, Tripadvisor og Facebook udregner Eatie en vægtet score for hver restaurant og spisested, og resultatet er en topliste over Kalundborgs bedste restauranter og spisesteder.

Se toplisten her: https://www.eatie.dk/bedste-restauranter-4400-kalundborg