“Sjællands vestkyst har virkelig mange og forskelligartede kvaliteter”

VisitVestsjælland har efter længere tids grundig søgen, ansat Jens Müller som ny direktør.

Jens Müller (56) kommer fra en stilling som direktør for Erhvervsforum Roskilde, hvor han også har været ansvarlig for VisitRoskilde. Her har han været med til at skabe samling og fælles retning for turismen i Roskilde Kommune, ligesom han er en af initiativtagerne til ”Fjordlandet,” et tværkommunalt destinationssamarbejde mellem Odsherred, Holbæk, Lejre, Frederikssund og Roskilde.

Oprindeligt uddannet revisor, har Jens Müller de seneste 30 år beskæftiget sig med salg, markedsføring og generel ledelse. “De sidste godt fire år i Erhvervsforum og VisitRoskilde har været en utrolig spændende rejse,” siger Jens Müller.

”Jeg glæder mig til at tage på en ny rejse med de mange aktører i Sorø, Slagelse og Kalundborg kommune. Som destination har Sjællands vestkyst virkelig mange og forskelligartede kvaliteter, kvaliteter som jeg, i tæt samarbejde med medarbejderne og alle aktørerne, i den grad glæder mig til at synliggøre og forløse,” slutter Jens.

Jens Müller bor privat i Roskilde sammen med sin datter Ida (19) og kæresten Joy Mogensen. Sønnen Frederik (25) bor på Amager. Jens starter i VisitVestsjælland d. 1/10.

Foto: VisitVestsjælland