I går besøgte Dit Kalundborg’s fotograf, Anne Beth Witte, spidsen ved Røsnæs, ligesom mange andre også gjorde det. Påskevarmen gjorde det til et oplagt besøgssted – for store og små. 

Vi kan vel alle blive enige om, at Røsnæs har den smukkeste og mest unikke natur, som både kan virke rå og voldsom. Dog forblindes man samtidig af det smukke udsyn, lyset, luften, skov og hav. Det er så storslåede og fyldt med en stilhed der gør, at man ikke kan blive andet end fortryllet.

Der var mange besøgende, som ikke bare kunne nyde den fantastiske natur, madpakkerne og de mange stier. De kunne også nyde udsynet fra toppen af Fyret eller nyde en kop kaffe, kage eller is fra cafeen, som nu begge er åben for besøgende,  i hele sæsonen fra den 30 marts og frem til den 20 oktober. Læs mere om åbningstider m.m. lige her. 

Det er værd at nævne, at det er Kalundborg Kommunes Bo- og Vækstcenter som betjener fyret og Cafeen på hverdage, mens frivillige fra Røsnæs Udvikling & Beboerforening som betjener i weekenden.

Vil du vide mere om Røsnæs og fyret, så kan du klikke dig videre til Naturstyrelsens folder lige her, der også indeholder vandrekort m.m.

Har du taget et skønt eller sjovt foto af Kalundborg eller omegn, er du velkommen til at indsende det til Dit Kalundborg på e-mail: redaktion@dit-kalundborg.dk. Billedet må meget gerne være i høj opløsning og gerne med en lille tekst til billedet.

Se alle billederne lige her fra besøget.

Cafeen.