Hvorfor hedder tv-programmet Nak & Æd? Smager en husmår godt? Og hvorfor er der så mange der kigger med? Det og meget mere får i svar på i foredraget med Jørgen Skouboe Møller, når han fortæller om sit arbejde med programmet Nak & Æd og om hans holdning til jagt.

Pressefoto

Det sker i Vinde Helsinge Forsamlingshus, Vinde Helsingevej 13A, Gørlev onsdag d. 29. januar kl. 18.00, hvor der er fællesspisning. Kl. 19.30 går Jørgen Skouboe Møller på scenen.

Første halvdel af foredraget tager udgangspunkt i programmet Nak og Æd, og efter pausen vil Jørgen fortælle om programmet ”Mens vi venter på at dø” på DR2, som for ham handler om at bruge tiden til det, vi drømmer om. I skal også høre om, hvordan han bliver inspireret til at bruge naturen på forskellige måder, alt efter om det er sammen med konen, kammeraterne eller alene.

Jørgen Skouboe Møller startede på Danmarks Radio i 1977, hvor han blev ansat som produktionsleder. Jørgen Skouboe er sidenhen blevet kendt som naturmanden i programmerne: DR-Derude, Frilandshaven og Nak & Æd på DR2, hvor han med stor iver og smittende engagement har præsenteret nye og spændende måder at bruge både haven og naturen på i samarbejde med Nikolaj Kirk. I alt er det gennem årene blevet til over 100 programmer på DR2 om det at være aktiv i og med naturen, som han også holder et underholdende og oplysende foredrag om i Nak & Æd.

Hvis man ønsker at deltage i foredraget, skal man skynde sig at sikre sig en billet via kalundborglif.dk, da Jørgen Skoubo Møller er en utrolig populær foredragsholder. Man kan vælge mellem to slags menuer, både en vegetar og en med kød.