Musikquiz hittede i Værslev Forsamlingshus

Den populære musikquiz “Tip et Hit” turnerer landet rundt og spreder stemning med hits fra flere årtier. Karin og Klaus Strand-Holm fra bandet Klaus & Servants fik et veloplagt publikum til at synge og gætte med, da Værslev Forsamlingshus forleden fik besøg af showet, der netop er blevet optaget til en ny sæson på TV. Arrangementet var en del af Kalundborg Kommunes “Projekt Liv i Forsamlingshus” – og dét var der!

Der blev både grinet klappet og sunget med. Og snakken gik lystigt på tværs af bordene i Værslev Forsamlingshus Teglværksparken, da Klaus Strand-Holm, kendt fra pop- og rockgruppen Klaus & Servants, sammen med sin hustru Karin forleden gennemførte deres musikalske quiz-show “Tip Et Hit” for det feststemte publikum.

TV-aktuel musikquiz

Det populære show er netop blevet optaget til en ny sæson TV-udsendelser på DK4, hvor seerne kan følge Klaus og Karin, når de sammen med Klaus & Servants og en række folkekære kunstnere som Annette Klingenberg, Lis & Per og Jeanette von Flittner giver smagsprøver på underholdning og melodier fra flere årtier, og hvor publikum hjemme i stuerne kan gætte med.

Foto: L!NDSKOV Communication

Torsdag aften kunne det feststemte publikum i Værslev Forsamlingshus altså opleve det populære show i live-versionen, da Klaus Strand-Holm spillede kendte evergreens og Karin stillede spørgsmål om de glade sange, som altid vækker minder til live hos det modne publikum.