Torsdag den 12. november kl. 19-21 får Biblioteksinfo Vesterlunden fornemt besøg af Bente Kure og Leif Ernstsen med ’Noget på hjerte.’

“Når livet fortælles i poesi og musik, er det aldrig så slemt som virkeligheden. Musikken giver ordene en form, og kaotiske trusler dulmes. For budskabet trænger ind ad andre veje, og vi tøver et øjeblik. Og giver os tid til at tænke og forstå.”

Ovenstående er frit efter højskolemanden Erik Lindsø. Men det kunne lige så godt være en del af en anmeldelse af en koncert med Bente Kure og Leif Ernstsen. For når de to spiller på scenerne rundt om i landet, er det SÅ meget mere end koncert: Det er standup med musik på. Det er singer/songwriter på dansk. Det er underholdning med holdning. Det er vise viser, sanselige sange og mærkbare melodier. Det er nærvær og nerve. Det er NOGET PÅ HJERTE!

Det er også mest egne sange og melodier, men kærligheden til bl.a. Jeppe Aakjær, Benny Andersen, Halfdan Rasmussen og de andre store tekst/sangskrivere fornægter sig heller ikke.

Og så er Bente og Leif prismodtagere af:
Danish Music Award i 2004
Endnu en DMA- nominering i 2007
Aakjærprisen i 2012
Bente DMA-nomineret som ‘Årets Sangskriver’ i 2015

Gå ikke glip af denne musikalske aften. Køb din billet via hjemmesiden www.kalundborgbib.dk eller på ét af vores biblioteker. Billetprisen er 85 kr. og 70 kr. for medlemmer af Biblioteksklubben. Du melder dig ind i klubben på hjemmesiden: www.kalundborgbib.dk/klub

 

Pressefoto