img_1277-tip-et-hit-roermosecentretFor tredje gang gæstede den populære musikquiz ”Tip et Hit” Rørmosecentret i Gørlev. Klaus Strand-Holm fra bandet Klaus & Servants fik endnu en gang et veloplagt publikum til at svinge med på populære hits fra flere årtier. Denne gang blev der gættet julehits.

Der blev både grinet klappet og sunget med. Og snakken gik lystigt på tværs af bordene i salen, da Klaus Strand-Holm, kendt fra pop- og rockgruppen Klaus & Servants, sammen med sin hustru Karin for tredje gang gæstede Rørmosecentret i Gørlev for at gennemføre deres musikalske quiz-show med underholdning og melodier fra flere årtier.

I anledning af den forestående højtid var det julehits, der var på repertoiret, da Klaus spillede sig gennem en række populære julehits, mens fri Karin stillede spørgsmål, som publikum skulle gætte svarene på.

Som at være ung igen
Og netop musikken kan sætte gang i hukommelse og minder, der hos publikum fik smilene frem. Som en af deltagerne bemærkede:

– Det er utroligt, som man lige pludselig kommer i tanker om alle mulige sjove detaljer, når man hører julens glade sange. Derfor er vi så glade for de gode arrangementer, som Rørmosecentret arrangerer.

Mens krydserne på tipskuponerne blev talt op, bød Rørmosecentret på gløgg og æbleskiver og Klaus Strand-Holm spillede nogle evergreens, som publikum gerne ville høre.

TV-aktuel musikquiz
Det populære show har netop været TV-aktuelt på DK4, hvor seerne har kunnet følge Klaus og Karin, når de sammen med en række folkekære kunstnere som Gry Johansen og Dario Campeotto har givet smagsprøver med underholdning og melodier fra flere årtier, hvor publikum hjemme i stuerne har kunnet gætte med.

Men forleden var det altså live-versionen som publikum på Rørmosecentret kunne opleve. Og det var Rørmosecentret havde inviteret den populære musikquiz til området.

– Der var rigtig mange positive tilkendegivelser fra gæsterne sidste gang, vi havde Tip et Hit på plakaten, så der var ingen tvivl om, at vi gerne ville have Klaus og Karin forbi igen. Denne gang oplevede vi så før første gang Tip et Hit med julesange, siger en tilfreds gruppeleder Karin Moberg fra Rørmosecentret.