Der er lagt op til musikalsk fortælleaften med anekdoter og sange fra Kim Larsens fantastiske liv, når Vinde Helsinge Forsamlingshus åbner dørene torsdag d. 8. oktober kl. 19.00 til en underholdende aften i selskab med bandet René og værsgo.

Kim Larsens sange går lige i hjertet på alle. Få har som ham, med ligefremme ord indfanget livet, kærligheden, glæden og sorgen. Han har ramt en hel generations følelser og længsler med sine tekster.

Rene & Værsgo tilbyder en musikalsk rejse, hvor livets aspekter bliver berørt gennem både velkendte og nye tekster af Kim Larsen. De enkelte sange får deres egen historie fortalt af René Richardt, der leverer Kim Larsen-universet med fantastisk indlevelse og et glimt i øjet. Grin og gråd følges hånd i hånd, når René ruller sig ud – og så bliver det hele bare lidt mere interessant af Rene´s slående lighed med den rigtige Kim Larsen!

Ønsker man at deltage, købes billetter a’ 125,- kr. pr. person elektronisk via www.kalundborglif.dk. Baren er åben for tilkøb af drikkevarer.

Pressefoto