Rene & Værsgo’ – En forrygende kopi får Kim Larsen til at leve videre på scenen

Der er lagt op til musikalsk fortælleaften med anekdoter og sange fra Kim Larsens fantastiske liv, når Jorløse Forsamlingshus åbner dørene onsdag den 22. september kl. 18.00 til en underholdende aften med fællesspisning og i selskab med bandet René og værsgo.

Kim Larsens sange går lige i hjertet på alle. Få har som ham, med ligefremme ord indfanget livet, kærligheden, glæden og sorgen. Han har ramt en hel generations følelser og længsler med sine tekster.
Rene & Værsgo tilbyder en musikalsk rejse, hvor livets aspekter bliver berørt gennem både velkendte og nye tekster af Kim Larsen. De enkelte sange får deres egen historie fortalt af René Richardt, der leverer Kim Larsen-universet med fantastisk indlevelse og et glimt i øjet. Grin og gråd følges hånd i hånd, når René ruller sig ud – og så bliver det hele bare lidt mere interessant af Renes slående lighed med den rigtige Kim Larsen!

Ønsker man at deltage, købes billetter a’ 225,- kr. pr. person via tlf. 53292002 seneste den 15/9.  
Kl. 18.00 serveres maden og kl. 19.30 går Rene & Værsgo på scenen. Billetten inkl. musikunderholdning, spisning, kaffe og kage

Praktiske oplysninger

Musik og fællesspisning: Rene & Værsgo´ – En forrygende kopi får Kim Larsen til at leve videre på scenen
Dato: onsdag den 22. september, spisning kl. 18.00, musikunderholdning kl. 19.30
Sted: Jorløse Forsamlingshus, Jorløse Byvej 23, 4470 Svebølle
Tilmelding via
på tlf.: 53292002.
Læs mere via
www.kalundborglif.dk

Pressefoto