Multihuset Kalundborg har de sidste syv år arrangeret Multival, som er en gratis endagsfestival i Klosterparken i maj måned. Festivalen er et af de største musikarrangementer i Kalundborg og samtidig Multihusets flagskib. De sidste par år har der været over 2000 gæster og omkring 60 frivillige, og vi er enormt glade for den opbakning, vi har fået, fortæller arrangørerne i en pressemeddelelse:

Foto: ABW

I år har vi valgt ikke at afholde Multival, fordi vi mangler hænder til at afvikle et så stort arrangement. Vi vælger derfor lige nu, at lægge vores fulde energi i at udvikle selve Multihuset og de arrangementer, vi holder i huset.

Det er vores håb, at Multival vender stærkt tilbage næste år! Derfor håber vi, at der er nogle unge i kommunen, som vil engagere sig i Multihuset og være med til at skabe et godt hus, der fungerer i hverdagen; og måske også Multival ’19.

Så kom ned forbi Multihuset på Vestre Havneplads 6, onsdag eller torsdag mellem 15 og 18, eller skriv til os på vores facebookside, hvis du er interesseret eller har spørgsmål.

I stedet for at afholde Multival, vil der være flere små events i hverdagen og vi holder et større musikarrangement i Multihuset i foråret. Lige nu er vi desuden i fuld gang med at arrangere en eventkonkurrence i uge 12 for 9. klasses årgang på Herredsåsen. Se mere på vores facebookside.

Vi glæder os til at se jer i Multihuset og forhåbentlig til Multival ’19!