Onsdag den 25. august kl. 14.00 kommer Pusle Helmuth til Høng Kultursal og afholder foredraget ”Livet bag kulisserne og livet som barnestjerne”.

Pusle Helmuth er barnebarn af Osvald Helmuth og datter af skuespiller Frits Helmuth. Hun havde sin første rolle som 3- årig i “Min Søsters Børn”, og var ligeledes med i de efterfølgende film i filmserien. Pusle Helmuth fortæller i sit foredrag om sine oplevelser med at være barnestjerne og at vokse op i skyggen af filmkulisserne uden en far og med en enlig mor med en masse ambitioner på hendes vegne. Vært på arrangementet er Ældresagens afdeling i Høng.

Målet med Kulturpakkerne er, at aktive ældre rækker hånden ud til andre ældre i lokalsamfundet, så vi er sammen om nogle gode og muntre stunder.

Efterårets kulturpakker afvikles i samarbejde med en række foreninger i Kalundborg kommune, som bl.a. har seniorer som målgruppe: Ældresagens afdelinger i Høng og Gørlev, Føllenslev-Særslev Pensionistforening og Lungeforeningen, Hjernesagen og Hjerteforeningen i Kalundborg. Det betyder, at de 16 arrangementer er fordelt til byerne Høng, Gørlev, Snertinge og Kalundborg. Kulturpakkerne for 2022 udbydes til efteråret, hvor foreninger igen kan søge om medværtsskab.

Billetter er gratis! Men betalingen for at deltage, at man inviterer en nabo eller bekendt med. Det betyder med andre ord, at en billet gælder for 2 personer.
Billetterne kan bookes via www.kulturpakkerkalundborg.dk eller ved personlig henvendelse til et af Kalundborg kommunes biblioteker.