Jens Jakob Tychsen giver foredrag om sin rolle og TV-serien

Den feterede stjerne Edward Weyse har charmeret sig ind og ud af problemer de sidste fire somre på det lille badehotel i det jyske. Han spilles af Jens Jacob Tychsen, der med tilpas pondus, krukkethed og forvirring kunne få publikum til at købe ideen om en rigtig levemand fra 1930’erne.

Løve Forsamlingshus inviterer til et underholdende foredrag, hvor skuespilleren Jens Jacob Tychsen, fortæller om sin rolle som Hr. Weyse og om at deltage i Tv-serien Badehotellet.  Han synger et par af sangene fra serien live. Og der er konkurrence. Undervejs vises også billeder fra serien på storskærm.

Det sker onsdag d. 1/11 kl. 19.00 i Løve Forsamlingshus, Stationsvej 4, Høng.

Billetter købes via Liv i forsamlingshusene eller Løve Forsamlingshus

Pris kr. 175,-. ( inkl. kaffe/te i pausen)

 

Jens Jacob Tychsen er uddannet fra Skuespillerskolen i Århus i 1998 og har siden medvirket i en række forestillinger på teatre over hele landet. Igennem årene har man også hørt hans stemme i en lang række reklamer, dokumentarudsendelser og tegnefilm.

Tychsen har også medvirket som skurk i serien Rejseholdet, men er de sidste år blevet mest kendt for sin hovedrolle som den dameglade kongelige skuespiller, Edward Weyse, i tv-serien Badehotellet.

Første sæson af Tv-serien Badehotellet blev sendt på TV2 i julen 2013

Serien fik i begyndelsen blandende modtagelse af anmelderne. Men tv-seerne var ikke i tvivl, at de elskede Badehotellet. Serien har nu det højeste seertal for en TV2 dramaserien, siden den populære serie Strisser for Samsø

Femte sæson af Badehotellet kommer på skærmen på TV2 i januar 2018. Her er selve handlingen planlagt til at foregå i 1932.

Kom i Løve Forsamlingshus og varm op til næste sæson af Badehotellet med den populære skuespiller bag karakteren Hr. Weyse. Der er tale om et eksklusivt arrangement, idet det alene er på opfordring fra Løve Forsamlingshus, at Jens Jacob Tychsen har valgt at lave dette arrangement, som ikke kan opleves andre steder i Danmark.

Arrangementet er en del af Projekt Liv I Forsamlingshusene.

Se flere arrangementer på www.kalundborglif.dk

Foto: Liv i forsamlingshusene