Digital fremvisning, prøvekørsel og onlinetilbud er i forvejen nogle af de alternative løsninger, som Hyundai Kalundborg har lavet, mens Danmark er lukket ned grundet COVID-19. Nu konverterer Hyundai Kalundborg danmarkspremieren på den nye KONA til en eksklusiv lokal turné, hvor bilinteresserede med et enkelt klik kan få bilen bragt til egen indkørsel, eller hvor man nu ellers aftaler at mødes. En ny service, som er gældende, mens salgsafdelingen hos Hyundai Kalundborg holder lukket under de gældende COVID-19-restriktioner.

Design og endnu mere sikkerhed

Den nye KONA, herunder diesel og benzin, er blevet mere strømlinet at se på med et opgraderet ydre og indre. På sikkerhedsfronten har KONA gennemgået en forvandling med nye funktioner – blandt andet en særlig advarsel, hvis der er glemte passagerer på bagsædet, og en automatisk nødbremse med fodgænger- og cyklistgenkendelse. Og som noget helt nyt tilbydes KONA nu også som N Line, der visuelt adskiller sig med et endnu mere sportsligt design til en startpris fra 254.995 kr. Senere kommer KONA også i den helt særlige N-version med masser af hestekræfter.

Højt udstyrsniveau: Fra trådløs Apple CarPlay til vognbaneassistent

KONA var i forvejen veludstyret – og nu endnu mere. En af de mange funktioner er bl.a. trådløs Apple CarPlay og Android Auto, som er en smart og sikker måde at bruge ens smartphone på i bilen. Den nye KONA fås i tre udstyrsvarianter: Pure, Essential og Advanced. Og allerede fra udstyrsvarianten Pure, får man masser af udstyr. For eksempel 8″ touchskærm, advarsel for glemte passagerer på bagsædet, automatisk nødbremse med fodgænger- og cyklistgenkendelse, bakkamera, eCall, trådløs Apple CarPlay og Android Auto, vognbaneassistent med følgefunktion plus meget mere. Priserne starter ved 189.995 kr. Med udstyrsvarianten Essential, der blot koster 25.000 kr. mere, får man derudover 10.25″ digital instrumentering, 16″ alufælge, klimaanlæg, varme i rat og forsæder samt Smart Key, der gør, at man kan låse og låse bilen op igen, uden at tage nøglen op af lommen eller tasken. Vælger man Advanced, som starter ved 229.995 kr., får man også en lyd- og varmedæmpende forrude, LED-belysning i kabinen, blindvinkel-sensor, LED for- og baglygter samt mørktonede bagruder.

KONA til 2.595 kr. om måneden

Vil man hellere privatelease, begynder priserne ved 2.595 kr. om måneden med en udbetaling på 14.995 kr. for KONA 1.0 T-GDi Essentiel, mens varianten KONA 1.0 T-GDi Advanced kan privatleases fra 2.795 kr. om måneden. Med en højere ydelse i måneden kan man få en lavere udbetaling: Lægger man en udbetaling på blot 5.995 kr. koster KONA 1.0 T-GDi Essentiel fra 2.895 kr. om måneden og KONA 1.0 T-GDi Advanced fra 3.095 kr. om måneden. For bare 300 kr. mere om måneden får man også automatgear. Løbetiden er 36 måneder og inkluderer 15.000 km om året. Ekstra kilometer kan tilkøbes, hvis behovet er der.

Ny motor med mild hybrid

Under motorhjelmen er der også sket en del. Motorerne lever ikke blot op til de nyeste Euro 6 anti-forureningsnormer, men har også et endnu lavere brændstofforbrug. og som noget helt nyt kan KONA nu også fås som mild hybrid med en 1.6 dieselmotor og 136 hk, som fås med enten 6-trins manuel gearkasse, der har den særlige e-clutch, som er med til at spare brændstof eller 7-trins dobbeltkoblingsautomatgearkasse.

Endvidere er det muligt at bestille den nye KONA online, hvor der samtidig er penge at spare. Takker man ja til tilbuddet og underskriver en købsaftale på bilen inden 14 dage efter, salgsafdelingen får lov til at åbne igen, så trækkes der 2.021 kr. fra i prisen, hvis bilen leveres inden den 1. maj 2021.
Book prøvetur (også muligt ved telefonisk henvendelse): https://www.hyundai.dk/proevetur.

 

Pressefoto