Kom og være med når Liv i forsamlingshusene åbner dørene til en aften i strikkens-tegn. Så fat om strikkepindene, læn dig godt tilbage i sædet og lyt med når Mette Larsen åbner for garnposen og fortæller om sin passion for grænseløs strik.

Tirsdag den 12. oktober kl. 19.30-21.15 i Røsnæs Forsamlingshus, har du mulighed for at et unikt, rebelsk og meditativt indblik i strikke-verden. I 2015 deltog Mette Larsen i TV-SYDs ”Den Store Strikkedyst” og her endte hun på en delt anden plads. Mettes tilgang til strik er unik, og livets op- og nedture har været med til at udvikle hendes unikke tilgang til strik.

Til aftenens arrangement kan du forvente et foredrag som bryder med alle reglerne i strikkens – eller nok mere præcis håndarbejdets verden. De gængse regler og principper får en god rusketur, for hvem har egentlig lavet disse regler? Strikken tilhører os alle, og der skal leges med dette kreative og meditative håndværk. Mette har meget på hjertet og med et tvist af humor vil hun blandt andet berøre, hvordan man kommer tilbage til livet, når man tror det er slut.  

Billetterne til aftens arrangement skal være i hus senest den 11. oktober 2021. Du har mulighed for at købe billetterne fysisk ved Dagli’ Brugs i Ulstrup på Røsnæs eller elektronisk via https://www.place2book.com/da/sw2/sales/kw8ylihcya. Prisen pr. billet er 60,- kr. og det er muligt at tilkøbe kaffe, kage og andre drikkevare under arrangement.  

Aftens arrangement er arrangeret af Liv i Forsamlingshusene og Røsnæs forsamlingshus. Kunne du tænker dig at læse mere om Liv i Forsamlingshusene og deres arrangement, så kan du gøre det via dette link: https://www.kalundborgbib.dk/temaer/liv-i-forsamlingshusene

Pressefoto