Ældresagen i Høng var torsdag den 28. oktober vært for en af de mange Kulturpakker for Ældre, som i dette efterår afvikles i Kalundborg kommune.

Denne gang var det tryllekunstner Henrik Svanekiær der leverede et show bestående af tankelæsning, manipulation og trylleri, – det hele leveret på en særdeles humoristisk måde, som fik de 80 fremmødte i Kulrursalen i Høng til flere gange at grine og klappe spontant.

Første del af showet forgik fra en opsat scene, og anden del af showet forgik nede ved bordene, hvor publikum nød kaffe, the og lagkage, serveres af Rosenvængets Selskabslokaler, men Henrik Svanekiær gik rundt og underholdt.

Om ”Kulturpakker til Ældre”
Ældre- og Sundhedsudvalget i Kalundborg kommune har afsat penge til Kulturpakker til ældre i 2021 og 2022. Målet med Kulturpakkerne er, at aktive ældre rækker hånden ud til andre ældre i lokalsamfundet, så vi er fælles om at mindske ensomhed og er sammen om nogle gode og glade stunder.

NYHED: Nyt udbud af ”Kulturpakker til Ældre”
Nyt udbud af ”Kulturpakker til Ældre” udsendt til frivillige sociale forening med aktiviteter, der henvender sig til den ældre medborgergruppe. Der er ansøgningsfrist den 8. november til at blive vært for en Kulturpakke i 2022.

Læs mere på www.kulturpakkerkalundborg.dk, hvor der findes informationsmateriale, katalog og ansøgningsskema.

 

Pressefoto