Nu starter Lillebror Lotteriet, men kun en enkelt salgsgruppe har meldt sig i Kalundborg kommune, selvom der er gode indtjeningsmuligheder.

I Kalundborg kommune er der indtil videre kun én enkelt af de lokale foreninger, idrætsklubber eller skoleklasser, der har tilmeldt sig Børnehjælpsdagens Lillebror Lotteri, som kan sælges 23. marts til 5. juni 2017. Det viser en frisk opgørelse fra hjælpeorganisationen, som derfor gør opmærksom på de gode indtjeningsmuligheder, som lotteriet tilbyder det lokale forenings- og skoleliv.

Hvert salg af et Lillebrorlod til 20 kroner giver nemlig 8,50 kroner direkte til klubben eller klassen – og det kan nemt løbe op i mange penge. Nogle foreninger tjener op til 60.000 kroner på at sælge Lillebror Lodder, fortæller Anne Nielsen, der er ansvarlig for Børnehjælpsdagens lotterier.

Lodsalget støtter anbragte børn og unge – også de lokale
Overskuddet fra salget af Lillebror Lodderne går til Børnehjælpsdagens arbejde for anbragte børn og udsatte unge i Danmark. Der er derfor brug for sælgere i hele landet – også i Kalundborg.

Kalundborg kommune har aktuelt 180(*) børn og unge, der er anbragt uden for eget hjem. Det vil sige, at når lokale foreningsbørn og skolelever sælger Lillebror Lodder, løfter de også et socialt ansvar lokalt set.

Det er nemt at være med
• Tilmeldinger til Lillebror Lotteriet 2017 sker via Børnehjælpsdagens hjemmeside www.bhd.dk/lotterier
• Det koster ikke noget at bestille lodder, og bestilling kan ske i hele lotteriperioden
• Deltagerne bestemmer selv, hvor meget tid de vil bruge bruge. Salget af lodder skal blot ske i perioden 23. marts til 5. juni 2017.
(*) Danmarks Statistik, 15. december 2016