Gå efteråret i møde med endnu en omgang af hyggelige arrangementer når Liv i Forsamlingshusene slår dørene op til efterårssæsonen.

Her kan du blandt andet opleve Musik og fællesspisning i Jordløse Forsamlingshus den 22. september, når Rene & Værsgo’ spiller op til en aften i Kim Larsens tegn.

Den 13. oktober kommer den tidligere direktør for Zoologisk Have, Bengt Holst til Svallerups Forsamlingshus med foredraget ’Rejse ind i naturens verden’. Foredrage tager publikum med på denne rejse og viser, hvad en indædt nysgerrighed og dybtfølt passion kan føre til.

Den 3. november kan du høre Eddie Skollers personlige fortælling om showbizz, medier, børn, kærlighed, humor og musik. Det sker i Gl. Svebølles Forsamlingshus. Denne aften får I de utrolige familiehistorier og de sjove anekdoter og hører om forholdet til kolleger som Dirch Passer, Tommy Kenter, Cliff Richard og ikke mindst Victor Borge, som var det store forbillede.

Find mange flere spændende kulturelle arrangementer i bibliotekernes katalog. Tilmelding på kalundborglif.dk eller se i kataloget under de enkelte arrangementer.

Rene & Værsgo’ spiller op til en aften i Kim Larsens tegn. Pressefoto.