Nu har du chancen for at gøre en god gerning og være med til at bygge en læskærm i Havneparken lørdag den 20. maj 2017 kl. 11.00-14.00. Kommunen oplyser:

Kære indbyggere i Kalundborg Kommune. Må vi få jeres gamle – men brugbare – vinduer og døre?

Sammen vil vi genbruge dem i en stor skærmvæg på havnen. En skærmvæg, som kan beskytte Havneparken lidt mod vejr og vind i den første tid, inden de egentlige anlæg etableres.

Vi opfordrer derfor alle til at være med på idéen. Så vi kan få mange vinduer og døre, at vælge imellem, til alles gavn og glæde i Havneparken.
Der er i den sidste tid blevet opstillet nogle “billedrammer” i en jordvold, som vi vil udfylde med alle vores døre og vinduer. På dagen finder vi måske flere måder at bruge vinduer og døre på, som kan skabe læ og skulpturer i Havneparken.

Idéen er skabt i et samarbejde mellem Kalundborg Kommune, vores lokale arkitekt Gorm Schmidt og de unge fra Produktionsskolen i Svebølle.
Det er lidt skørt og skævt, men det er genbrug på en ny måde, hvor vi sammen kan skabe vores fælles Havnepark.

Du kan aflevere dine gamle vinduer og døre på pladsen i Havneparken disse dage:
Torsdag den 4. maj kl. 16-17.30
Torsdag den 11. maj kl. 16-17.30
Torsdag den 18. maj kl. 16-17.30
Lørdag den 20. maj kl. 11-14.00, hvor vi også sætter læskærmen op.

Har du ikke mulighed for at aflevere på ovenstående dage, kan du skrive til havnepark@kalundborg.dk, så finder vi en løsning.

På dagen vil Kalundborg Kommune, de unge fra Produktionsskolen og Gorm Schmidt deltage og forestå opsætningen sammen med jer, der deltager.