Ubby Autolakering er ejet af Henrik Buchberg som sammen med sine ansatte yder professionel og kvalitetsbevidst lakering og optimering af din bil. Værkstedet i Jerslev har stor erfaring med biler, og ser det ikke blot som deres job, men også deres passion at rode med biler af alle mærker – med en særlig forkærlighed for især de ældre klassiske biler. På værkstedets Facebookside kan du orientere dig i galleriet for at se nærmere på de forskellige biler Ubby Autolakering har lakeret.

Hos Ubby Autolakering benytter de sig af de bedste produkter for at sikre en høj kvalitet i deres arbejde. I reparationslakeringer bruges professionel lak, som er godkendt til brug på stort set alle bilmærker. Desuden er værkstedet KS 2000 godkendt, hvilket for nogle kan lyde som kodesprog, men som i autolakeringsbranchen er et stort kvalitetsstempel på, at man udfører et kvalitetsbevidst arbejde med gode produkter og omtanke på miljøet.

Desuden har Ubby Autolakering fået gode anmeldelser fra kunder, som alle fokuserer på den konkurrencedygtige pris i forhold til den høje kvalitet. En tilfreds kunde siger blandt andet: ”Altid et flot stykke arbejde. Og til aftalt tid.”

Kontakt Ubby Autolakering, hvis du synes din bil trænger til at blive forkælet!

Kontakt

Ubby Autolakering
Rugvænget 21
4490 Jerslev
Telefon: 59 59 51 57

Foto: Ubby Autolakering