nr-745-good-value-for-your-money-300dpiiIndbydelse til fernisering på en Kunst-udstilling på SPH – ”Skolen på Herredåsen” i Kalundborg. Det sker fredag den 30. september kl. 15.00. Her kan du opleve udvalgte værker af den Aarhusianske billedkunstner og arkitet Finn Ulf Grabowski.

Man har inviteret billedkunstneren Finn Ulf Grabowski til at udstille her i Kalundborg – om hvem man i bogen: ”I have a dream – Grabowski unlimited ” blandt andet kan læse, at Alis Helleland, tidl. dir. for statens museum for kunst skriver, at han har ”opfundet” ismerne: ”Arkitektoniske abstraktioner” og “sur realistiske realisme”.

Kunstanmelderen Torben Weirup, skrev i anledningen af udgivelsen af ”I have a dream” en omtale i Berlingske, dels om den isme som Graobowski ofte maler i, nemlig: ”Den sur realistiske realisme” – og dels om hans portræt kunst, hvor han blandt andet anvender det klassiske greb i århundreders portræt-kunst på en fornyende måde og med at gengive genstande, der henviser til de portrætteredes liv, interesser og virke.

Man kan kun sige – at selvom Grabowski ikke længere er så ung som han har været, så er hans kunst ung, hvilket vi glæder os til at vise, og opfordrer alle til allerede nu, at studere hans hjemmeside.