Så er det atter blevet den tid på året hvor du som kunstner, kunsthåndværker og/eller galleriejer inviteres til at deltage i Kunst i Pinsen!

Hvert år nyder kunstinteresserede de mange åbne døre og en unik mulighed for et kig ind i ”troldmanden værksted”. Hvis du som kunstner ønsker at åbne dine døre, er det nu tid til tilmelding.

Datoerne for afholdelse af Kunst i Pinsen er i år lørdag – mandag d. 4., 5. og 6. juni med åbningstid fra kl. 11 – 17 alle 3 dage.

Kunst i pinsen gennemføres i et økonomisk og praktisk samarbejde mellem Slagelse, Sorø, Kalundborg, Holbæk, Lejre, Roskilde og Ringsted kommuner.

Tilmelding
Prisen for tilmelding til Kunst i Pinsen er igen i år 800,- kr. pr. kunstner/atelier eller galleri/kunstværksted. Udover egenbetalingen finansieres arrangementet af støtte fra de deltagende kommuner.

Alle kunstnere/atelier/gallerier/kunstværksteder præsenteres i en folder med 1 stk. foto af kunstværk eller udstillingssted, udstillingsadresse, en kort beskrivende tekst vedrørende eventuelle aktiviteter for dagene samt henvisning til geografisk placering på kort i folderen.

Kunst i Pinsen har en hjemmeside: http://kunstipinsen.dk/ og en app, begge platforme bliver opdateret i ugerne efter tilmeldingsfrist.

Du kan tilmelde dig på Kalundborg Bibliotekers hjemmeside. Her finder du en tilmeldingsblanket og anvisninger til billeder og tekst der skal uploades.

Frist for tilmelding: Fredag d. 25. februar!

Tilmeld her: https://www.kalundborgbib.dk/kunst-i-pinsen