Ældre- og Sundhedsudvalget i Kalundborg kommune har afsat penge til Kulturpakker til ældre i 2021 og 2022, meddeler bibliotekerne:

Målet med Kulturpakkerne er, at aktive ældre rækker hånden ud til andre ældre i lokalsamfundet, så vi er fælles om at mindske ensomhed og er sammen om nogle gode og glade stunder. De første fire kulturpakker afvikles fra efteråret 2021 og Kulturpakkerne er blevet tilbudt de frivillige foreninger, der har seniorer som målgruppe. Værtsforeninger for Kulturpakker til Ældre i 2021 blev: Ældresagen, Gørlev lokalafdeling, Ældresagen, Høng Lokalafdeling, Føllenslev-Særslev pensionistforening, Hjertesagen, Lungeforeningen, Hjerteforeningen i Kalundborg i en samlet ansøgning

Arbejdsgruppen bag pakkerne består af medarbejdere fra Sundhed og Udvikling og Kalundborg Biblioteker. Læs mere om pakkerne og hvordan de er blevet til i det nye katalog.
Oplev blandt andre: Musiker Anders Munch giver den fuld gas når han underholder med den musikalske historie om Kim Larsen den 22. september i Høng Hallen.
TV-darlingen fra ”Mormor på mandejagt” kommer til Gørlev Hallen den 28. september, i et underholdende og tankevækkende foredrag fra en vaskeægte livskunstner, der har sparket offerrollen til månen. Den 14. oktober kan Emil Erichsen opleves i Kalundborg Hallen med foredraget: Skipper på havana – jorden rundt og hjem igen.
I Aktivitetshuset Vesterlunden optræder Teatret Kriskat med teaterforestillingen ’Memories’ den 26. november. I kataloget kan du læse om de mange andre spændende oplevelser i Kulturpakkerne der venter på at blive ’pakket ud’.

Vigtigt – en billet gælder for 2 personer. Ved deltagelse opfordres der til at invitere en nabo eller bekendt med.

Billetter er gratis. Book via hjemmesiden www.kalundborgbib.dk/temaer/kulturpakker-til-aeldre eller ved personlig henvendelse til et af Kalundborg Biblioteker.

Anders Munch. Pressefoto.