Fredag d. 20. august blev Kulturpakker til Ældre 2021 skudt i gang med en festlig koncert på Vesterlunden i Snertinge. Den veloplagte duo Shubi-for-sjov spillede en stribe af de kendte sange fra Shu-bi-duas musikalske skatkiste og på Vesterlunden var der ”Tryk på” og fællessang med ”Den røde tråd” og ”Vuffelivov”.

Da bandet, der består af sanger Claus Petersen og Michael Staun på guitar og kor, som et ekstra nummer inviterede til lokalpatriotisme med ”Costa Kalundborg” kvitterede salen med klap og latter.

Heldigvis var restriktionerne netop blevet ophævet, så billetsalget i sidste øjeblik kunne sættes op. Der var knap 70 deltagere, hvoraf mange var fra lokalområdet, mens enkelte havde også fundet vej fra både Kalundborg, Holbæk og Drøsselbjerg. Føllenslev-Særslev Pensionistforening er de lokale arrangører af efterårets fire kulturpakke-arrangementer i Snertinge. Foreningen solgte vand og øl og i pausen var der kaffe og hjemmelavet jordbærkage – eller ”jordbær for sjov”, som forsangeren kaldte det mens han klappede sig på maven.

Læs mere om Kulturpakker til Ældre på www.kulturpakkerkalundborg.dk

Pressefoto