Den står på fodbold i lange baner, når den står på DGI’s kommunemesterskaber i Kalundborg i weekenden. Her mødes 142 fodboldbørn U6 til U12 fra 21 hold på kryds og tværs fra Kalundborgs fodboldklubber til fodboldfest.

Raklev GI er klar med haller og festivitas i weekenden, når 142 fodboldspillere tjekker ind til DGI’s kommunemesterskaber.

“Det er en god måde at samle spillere, hold, forældre og trænere fra Kalundborgs fodboldklubber. Sammen med klubben, som er vært for mesterskabet, har vi sørget for, at der bliver gjort ekstra ud af rammerne, så spillerne får en oplevelse ud over det sædvanlige”, siger Christian Sloth, der er idrætskonsulent hos DGI.

Gode oplevelser fastholder.
Kommunemesterskaberne er et ekstra tilbud til fodboldklubberne, hvor der er gjort ekstra meget ud af rammerne. Fx bliver alle hold præsenteret til musik, mens der er konfetti til medaljeoverrækkelsen.

“Det er godt at se, at der er så stor opbakning fra klubberne til at give de yngste spillere en fantastisk oplevelse. For selvom det nemt kan komme til at handle om, hvem der vandt eller scorede flest mål, så er det vigtigste, at ungerne har det sjovt, så de får lyst til endnu mere bold”, siger Christian Sloth.

Kommunemesterskabet bliver afholdt i Røsnæs Hallen lørdag den 25. februar, kl. 9.00 til 17.00.

Billedet fra indendørs fodboldskole i Torstedhallen i skolernes vinterferie uge 7. Fodboldskolen er for U8-U10 drenge.