I de seneste uger har Covid-19 haft stor betydning for det danske samfund, og ikke mindst det danske erhvervsliv. Effekterne mærkes også i Kalundborg. Kalundborg Kommune ønsker at afbøde effekterne mest muligt. I sagens natur er det i første omgang virksomheder i anlægs- og byggebranchen som kommunen kan hjælpe ved at f.eks. omprioritere en række af de planlagte opgaver der skal løses her i Kalundborg Kommune.

Kommunen ser det også som en af deres vigtige opgaver at informere erhvervslivet om hvilke tiltag der er på vej og hvilke, der bliver forberedt, for at afbøde nogle af de konsekvenser, som corona-epidemien har ført med sig og kommer til at føre med sig.

“Selvom Covid-19 situation stadigvæk er ny og medfører en række her-og-nu løsninger, så er det vigtigt at holde sig for øje, at konsekvenserne vil række langt ind i den tid, hvor vi ser en mere normal hverdag,” meddeler Kalundborg Kommune.

På deres hjemmeside lige her forsøger de at skabe et overblik over nuværende tiltag, kommende tiltag og tiltag, der befinder sig i en tidlig idéfase forhold til opgaveløsningen på det tekniske område i Kalundborg Kommune.

Foto: ABW