Så er det ved at være tid til skønne musikalske arrangementer for de allermindste børn og deres voksne rundt om på kommunens biblioteker. Lone Wernblad kommer nemlig igen forbi med ’Musik og Sang for de mindste Følehorn’.

Denne sæson er arrangementerne samlet, så de ligger indenfor en uges tid, så kan man ikke den ene dag, er det muligt at tage af sted en anden dag i samme uge.

Første gang er torsdag d. 29. oktober i Svebølle Hallens lille sal, Højvangen 10 i Svebølle.

Om mandagen d. 2. november er det på Høng Bibliotek, tirsdag d. 3. november i Biblioteksinfo, Snertinge, onsdag d. 4. november på Kalundborg Bibliotek, torsdag d. 5. november på Gørlev Bibliotek og til sidst fredag d. 6. november på Ubby Bibliotek.

Det er alle gange klokken 9.30-10.00 for børn fra 1-2 år og deres forældre, og kl. 10.30 for børn på 0-1 år og deres forældre på barsel.

Det er gratis at deltage og man kan se mere på www.kalundborgbib.dk under Det Sker.

I henhold til retningslinjerne i forbindelse med Covid-19, kan der ikke lukkes ligeså mange ind som sædvanlig. Book derfor gratis billetter via bibliotekets hjemmeside for at være sikker på pladser.

Vær opmærksom på, at der skal bookes billetter til både børn og voksne.

Medbring desuden eget tæppe til arrangementet for de allermindste 0-1 år.

Arrangementerne gennemføres naturligvis fuldstændig i henhold til gældende Covid-19 retningslinjer.

Kalundborg Biblioteker glæder sig til at byde velkommen til en hel uge fyldt med ’Musik og Sang for De Fine Følehorn’.

Lone Wernblad siger:

“Musik skaber direkte forbindelse mellem mennesker, den samler os i fællessang og leg. Musik sætter begreber på plads, hvad der er du, og hvad der er jeg. Musik er en periode med start og slut, som vi kan fatte både med og uden sut. Jeg drøner rundt i hele Norden og laver musik med alle mulige mennesker, fordi musik er det mest fantastiske til at løfte fra tung til let. Musik gør glad, når det gør ondt. Musik hjælper ordene på vej, musik gør livet til en leg. Jeg er rejsende i og med musik, for at vise andre, at den kan noget helt, helt unikt. Alle er velkommen til at komme med deres særlige følehorn og synge med det næb, de har. Og det er så uanset, om du er baby med mor eller far”

Pressefoto