LAG-ordningen har næste ansøgningsfrist er 29. april. For at klæde mulige ansøgere bedst muligt på indbyder LAG Midt-Nordvestsjælland til infomøde torsdag 25. marts kl. 19.00. På grund af Corona foregår det online via Microsoft Teams. Derfor skal man også tilmelde sig til mødet forud. Til gengæld kan man være med fra sofaen eller skrivebordet i sikker afstand og stadig have mulighed for at stille spørgsmål undervejs.

Knap 6 mio. LAG-kr. på højkant i 2021

I de senere år har den lokale aktionsgruppe (LAG) for Midt-Nordvestsjælland støttet langt over 100 projekter i vores område – både almennyttige og erhvervsrelaterede. I 2021 har LAG Midt-Nordvestsjælland knap 6 mio. kr. at uddele. Årets 2. ansøgningsfrist er torsdag 29. april kl. 23.59. For at informere om regler og muligheder bliver der torsdag 25. marts kl. 19.00-20.30 afholdt et online-informationsmøde via Microsoft Teams. Tilmelding til mødet skal ske via hjemmesiden www.lag-midtnordvestsjaelland.dk senest dagen før.

Med sikker afstand og stadig mulighed for dialog

”Vi følger naturligvis nøje alle retningslinjer i relation til Covid-19”, udtaler sekretariatsleder Michella Schack fra LAG Midt-Nordvestsjælland. ”Samtidig er det vigtigt, at vi får informeret om LAG-ordningen. Derfor har vi valgt at gøre det muligt at deltage på mødet hjemmefra. Vi kører det via Teams, da det giver mulighed for at have dialog undervejs. Vi håber, mange vil melde sig til, da LAG-ordningen jo både er interessant for mindre virksomheder, iværksættere og foreninger.”
Efter infomødet vil der være en kort pause, hvorefter der er ’spørgetime’, hvilket giver mulighed for at komme mere i dybden med evt. supplerende spørgsmål.

Yderligere oplysning om LAG Midt-Nordvestsjælland kan fås hos:
Sekretariatsleder Michella Schack, ms@lag-midtnordvestsjaelland.dk / 42 47 00 58

Pressefoto