De sidste mange sæsoner har Kalundborg Biblioteker haft bogklubber for børn en gang om måneden på flere biblioteker i kommunen. Det er drønhyggeligt!

Og heldigvis starter de op igen i denne sæson, hvor de glæder sig til, at vi kan mødes rigtigt ovenpå den lange nedlukningsperiode, hvor klubberne måtte afholdes virtuelt:

Bogklubber for alle aldre fra 8 år og op
På Høng Bibliotek prøver vi noget helt nyt, nemlig en LIX-klub, som er målrettet børn fra 8-11 år. Her handler det om gode letlæsningsbøger! Man kan inspirere hinanden og læse og anbefale letlæsningsbøger til hinanden – et fællesskab med den samme interesse: bøger. LIX-klubben kører hver den første torsdag i måneden med start 2. september.

På Gørlev og Kalundborg Biblioteker fortsætter ’Bogslugerne’ og ’Boggnaskerne’. I begge klubber er der også fokus på at inspirere hinanden, finde de gode bøger og have nogle rigtig hyggelige stunder sammen. I Gørlev er klubben for børn fra ca. 12 år (6. klasse) og kører om torsdagen en gang om måneden med start d. 9. september. I Kalundborg mødes Boggnaskerne om tirsdagen hver måned med start d. 24. august og er for de 9-12 årige.

I Kalundborg udvides bogklubberne desuden med en klub for de unge fra ca. 13 år (7. klasse). Her introduceres de unge for Young Adult genren og andet fedt ungdomslitteratur. Her mødes vi også engang om måneden med start tirsdag d. 14. september.

Alle bogklubber mødes fra kl. 15.30-16.30.

Fælles for alle klubberne er, at det bare er hyggeligt og vi sammen finder ud af, hvad vi gerne vil læse og lave i klubben. Børnebibliotekarerne kommer hver gang med masser af inspiration til læsning og så tager vi den ellers derfra.

Der er stadig pladser i alle fire klubber, så kan du rigtig godt lide at læse eller vil du gerne i gang, så tjek Kalundborg Bibliotekers hjemmeside. Her kan du se, hvornår vi mødes og også melde dig til. Det er bare hyggeligt!

Boggnaskerne. Pressefoto.