Kom og være med når Kalundborg Bibliotekerne inviterer til et interessant forfatterforedrag med fængselsbetjent og krimiforfatter Tom Thomasen, hvor han fortæller om livet bag de høje mure, hvor håndtagene sidder udvendigt på dørene.

Tirsdag den 23. november klokken 19:00-21:00 hos Svebølle Kvik Bibliotek, Centervej 13 i Svebølle har du mulighed for at få et unikt, spændende og personligt indblik i det daglige liv i fængslet, udvikling i fængselssystemet, fangernes oplevelser og meget mere, når det fortælles gennem Tom Thomasens meget sjove, men også alvorlige historiefortælling.

Tom Thomasen, der har været fængselsbetjent igennem 37 år ved Københavns Fængsler, har sammensat et fantastisk spændende foredrag. Hvor han blandt andet benytter sig af sin utrolige og medrivende evne som historiefortæller. Tom Thomasen er en meget underholdende historiefortæller og er desuden en anerkendt tryllekunstner, hvilket gør ham til en scenevant foredragsholder.

Tom Thomasens bøger: Ringen er sluttet (2014), De røde diamanter (2015) og Den glemte fortid (2017) har alle en baggrund i det kriminelle miljø fra Københavnske Fængsler fra 1967 og frem – et miljø, som altid er fyldt med spænding og action. Når du først har lyttet til en historiefortælling fra Tom Thomasens egen mund, kommer du til at høre ham selv som fortælleren når du læser hans bøger. Hans facon er meget original. Tom Thomasens mange historier munder ofte ud i et smil eller latterbrøl. Tom Thomasens meget humoristiske facon smitter af helt ned til bagerste række.

Billetterne kan købes via bibliotekets hjemmeside www.kalundborgbib.dk under ”det sker” eller på en af vores betjente filialer. Prisen pr. billet er 80,- kr. normalpris og 65,- kr. for medlemmer af biblioteksklubben.

Læs mere og meld dig ind i Biblioteksklubben via www.kalundborgbib.dk/klub

Arrangementet er i samarbejde med den frivillige biblioteksgruppe i Svebølle.

Foto: ABW