Det danske vejr er aldrig helt til at gennemskue, og det er derfor sjældent nok med kun to forskellige jakker i den mandlige garderobe. En sommerjakke er naturligvis et must til de kølige sommeraftener, hvor en let jakke er nødvendig for at holde varmen på terrassen eller på en bytur.

Om vinteren er en stor vinterjakke naturligvis en nødvendighed, og den skal gerne være så varm som muligt, så du kan holde varmen under alle de forskellige vejrsituationer, som en dansk vinter kan udsætte dig for.

Sommer- og vinterjakke er således vigtige dele af enhver mandlig garderobe. Men hvad skal du så have på, når det er for koldt til sommerjakken men for varmt til vinterjakken? Svaret er naturligvis en overgangsjakke til herre, der kan løse alle dine problemer, som måtte opstå i forbindelse med valg af passende overtøj i de kølige forårs- og efterårsmåneder.

Det perfekte valg til et omskifteligt dansk vejr
En overgangsjakke er en mellemting mellem en sommerjakke og en vinterjakke. En sådan jakke er ofte nødvendig i et klima som det danske, hvor der er rigtig stor forskel på sommer og vinter. Det betyder, at temperaturerne ændrer sig meget i løbet af forår og efterår, og i disse stunder kan det således være svært at finde den helt rigtig jakke, der hverken efterlader dig i en bølge af sved eller med rystende lemmer.

Her kan en overgangsjakke erstatte den store og varme vinterjakke, når forårets vinde så småt begynder at blæse indover landet, mens sommerjakken kan erstattes af din overgangsjakke om efteråret, inden det bliver tid til den tunge vinterjakke.

Med en overgangsjakke får du mulighed for at bære en varm men stilren jakke, der er let og elegant at se på, så du kan undgå at bære din klodsede og store vinterjakke i længere tid end højst nødvendigt.

En overgangsjakke er en mellemting mellem en sommerjakke og en vinterjakke. Foto: ABW