Nu kan du købe karklude uden plastik hos MENY i Kalundborg. Mange af butikkens kunder har nemlig efterspurgt dette, og et sådan foreslag vil man gerne imødekomme. For selvom MENY har fokus på fødevarer, synes man også det er vigtigt, at have en holdning til miljørigtige produkter. MENY oplyser om de nye klude:

Kludene er fra VIBS MØ  og lavet på 70% cellulose (træfibre) og 30% bomuld. De fine tryk på kludene er lavet i vandbaserede og miljøvenlige farver. Kluden er biologisk nedbrydelig og det betyder, at den kan komme i din kompost og opløses tilbage i naturen (uden og efterlade giftige rester). Efter 8 uger er 80% nedbrudt og efter 24 uger er den forsvundet.

Din Vibs-klud kan vaskes i opvaskeren (ved min. 60grader) og i vaskemaskinen (60-95grader). Kluden kan bruges til folk med gigt (den er så nem og “vride”), beskidte børnemunde, snavsede borde, fedtede fingre og almindelig rengøring. Kluden tørrer efter et par timer og bliver stift som et vaskeskind, ret smart eftersom den aldrig kommer til at lugte surt (efter af have ligget våd længe).

Lige nu er der introTILBUD på ViBS-kluden 3 stk. KUN 50 kr. Derefter vil en klud koste 25 kr.

/Stine Amanda