Få værktøjer, viden og klare, konkrete idéer til mere kollegamotion og sundhed på din arbejdsplads, når Dansk Firmaidrætsforbund inviterer til sundhedsambassadør-uddannelse i Kalundborg. Deltagelse er gratis.

Op af kontorstolen og i gang med kollegamotionen. Pressefoto.

Vi voksne er på arbejde i cirka halvdelen af vores vågne timer, og i gennemsnit sidder 50 procent af os ned i mere end otte timer på en almindelig arbejdsdag – det gør intet godt for hverken den fysiske eller mentale sundhed. Næst efter rygning er inaktivitet faktisk den største dræber og årsag til for tidlig død.

Fysisk aktivitet derimod forlænger livet, og gør risikoen for sygdomme mindre. Du og dine kolleger har mulighed for at få værktøjer, viden og klare, konkrete idéer til mere motion, sundhed og styrket sammenhold på arbejdspladsen, når Kalundborg Firma Sport og Dansk Firmaidrætsforbund inviterer til gratis sundhedsambassadør-uddannelse i Kalundborghallerne den 29. januar 2020.

Kollegamotion betaler sig – også på bundlinjen
Udviklingskonsulent i Dansk Firmaidrætsforbund, Stine Dragsbæk, håber naturligvis, at så mange som muligt vil deltage i sundhedsambassadør-uddannelsen i Kalundborg.

“Skulle det blive nødvendigt, laver vi to hold og flere uddannelsesdage. Vores mission er at motivere arbejdspladser til firmaidræt og kollegamotion. Vi ved, kollegamotion virker og øger arbejdsglæden og sammenholdet for den enkelte medarbejder. Kollegamotion har også positive effekter på arbejdspladsens bundlinje,” siger Stine Dragsbæk og fortsætter:

“Det er veldokumenteret, at sundhedsindsatser kan give en årlig gevinst på op til 5 kr. for hver investeret krone baseret på fald i sygefravær samt øget produktivitet og arbejdsmoral.”

Om sundhedsambassadør-uddannelsen
• Dansk Firmaidrætsforbund har over de seneste ti år uddannet mere end 2.000 sundhedsambassadører på danske arbejdspladser.
• Uddannelsen består af to moduler – hver af én dags varighed.
• Det er gratis at deltage for op til to medarbejdere fra samme arbejdsplads.
• Tilmelding: www.firmaidraet.dk/sundudd
• Tilmeldingsfrist til Sundhedsambassadøruddannelsen i Kalundborg: 22. januar 2020.
• Modul 1: 29. januar 2020
• Modul 2: 26. marts 2020
• Du får viden om og bliver uddannet til at igangsætte aktiviteter, der passer til lige nøjagtig din arbejdsplads. Det kan være floorball i lagerhallen, kontorstolsstafet på gangen eller walk-and-talk-møder.