Kalundborgegnens Erhvervsråd søger en ny kollega. Du skal være sparringspartner og vejleder for både iværksættere og etablerede virksomheder, og facilitere nogle af deres mange netværk.

Særligt detailerhvervets udvikling og generel strategisk byudvikling indgår ligeledes i dine primære arbejdsopgaver, så har du kendskab til arbejdet med detailerhvervet vil det klart være en fordel.

Jobbet indebærer også, at du etablerer nye værdiskabende forbindelser mellem virksomheder og forskellige organisationer og aktører. Udover konsulentrollen skal du være frisk på administrative opgaver.

Kalundborgegnens Erhvervsråd er en selvejende erhvervsfremme organisation, med 370 medlemmer. Kalundborg Kommune er en tæt samarbejdspartner som yder et driftstilskud koblet på en partnerskabsaftale, hvor de løfter den lokale erhvervsservice. De er pt. 5 medarbejdere, som alle arbejder i en travl hverdag med mange spændende opgaver og udfordringer. Som kollega bliver du en del af en uformel og humørfyldt arbejdsplads, hvor alle bidrager aktivt og er lige vigtige i at nå de fælles mål. Arbejdssted er primært fra kontoret i Kalundborg. 

Læs mere og søg stillingen her senest 15. marts