Arbejdernes Landsbank i Kalundborg har netop indgået en aftale med Anders Andersens Rengøring, der er først i området med Svanemærket rengøring.

Arbejdernes Landsbank på Bredgade i Kalundborg har for nylig fået ny rengøringsleverandør, og valget er faldet på Anders Andersens Rengøring. Foto: PR.

Arbejdernes Landsbank på Bredgade i Kalundborg har for nylig fået ny rengøringsleverandør, og valget er faldet på Anders Andersens Rengøring. I udvælgelsen har banken ikke mindst stillet høje krav til bæredygtighed og ordentlige arbejdsvilkår.

Især var det vigtigt for Arbejdernes Landsbank Kalundborg at finde en leverandør, der tilbyder Svanemærket rengøring. Det gjorde Anders Andersens Rengøring. I øvrigt som den første udbyder i både Danmark og Kalundborg.

Bæredygtighed er vigtigt
For banken er det afgørende, at alle leverandører udviser samfundsansvar.

– Vi vil gerne behandle vores kunder, samarbejdspartnere og kollegaer på en god måde. Vi arbejder med principperne ansvarlighed, nærvær og enkelhed, og det skal vores leverandører også efterleve.

– Det var helt afgørende for os at finde et Svanemærket rengøringsselskab. Det skyldes blandt andet et forretningsmål om, at minimum 50 procent af vores indkøb skal være Svanemærket fra 2019, siger Henrik Schneller, der er ansvarlig for aftalen hos Arbejdernes Landsbank.

Hos Anders Andersens Rengøring oplever man, at bæredygtighed spiller en stadig større rolle, når kalundborgensiske virksomheder skal vælge rengøringsselskab.

– Vi arbejder aktivt med FN’s Verdensmål i vores forretning, og vi er stolte over den tillid, som Arbejdernes Landsbank og mange andre nye kunder viser os på baggrund af den forretningsfilosofi, fortæller Jørg Gøttler, der er ansvarlig for rengøringsfirmaets miljøkommunikation.

– Det var helt afgørende for os at finde et Svanemærket rengøringsselskab. 50 procent af vores indkøb skal være Svanemærket fra 2019, fortæller Henrik Schneller fra Arbejdernes Landsbank. Foto: PR.