Det var naturligvis med stor ærgrelse og skuffelse af Kalundborg Rocker i forsommeren blev nødt til at aflyse årets festival i Kalundborg. En festival som for rigtig mange mennesker er et samlingssted for at møde venner, familie, høre god musik og bare nyde dagene. Men grundet Covid-19 blev der landet over sat en stopper for dette.

“Ærgrelsen blev da også ekstra stor, da vi så nåede datoen, hvor festivalen skulle have været, og vi kunne se solen bage ned fra en skyfri himmel og ikke mindst total vindstille vejr. En helt perfekt weekend i forhold til vind og vejr havde ramt os,” fortæller Johnny Elmelund.

“Men vi skal naturligvis videre i dette forløb, og vi har nu været samlet igen for at drøfte hvad der skal ske. Dog kommer vi her lidt til kort, da vi desværre ikke aner hvad fremtiden bringer, og hvordan vi i fremtiden kan få lov at holde festival. Så på nuværende tidspunkt ved vi ikke, hvordan festivalen i 2021 skal skrues sammen, hvor mange må vi samles, kan vi holde en festival over to dage. Og hvordan bliver tiden fremover i forhold til at booke musik? Ja der er mange spørgsmål som vi ikke kan få svar på og derfor heller ikke kan give jer publikummer et fast svar på,” forklarer Johnny.

Dog har de nu valgt at lægge en dato fast for Kalundborg Rock 2021, som vil være d. 13. og 14. august. Men igen med alle tænkelige forbehold for at der kan afholdes festival på det tidspunkt, over en eller to dage.

Alle disse ting bliver I naturligvis holdt opdateret om, og alle som har købt billetter i Punkt 1 vil få ombyttet disse, når de igen starter billetsalg op til den nye festival 2021.

Har du købt din billet på billetsalg.dk er disse nu blevet ombyttet og gældende til en mulig festival i 2021.

“Håber I alle har forståelse i en meget usikker tid, og jeg håber at vi i næste opdatering kan give et lidt mere positivt og nuanceret svar til jer alle,” tilføjer Johnny Elmelund.

På glædelig festival-gensyn!

Foto: ABW