Bibliotekerne er lige nu desværre lukkede på baggrund af de nyeste covid19-restriktioner, dette gælder foreløbigt frem til den 17. januar. Deres katalog for foråret er lige på trapperne, men de kan desværre ikke invitere til releasefest som de plejer. MEN I skal ikke snydes for underholdning alligevel.

GLÆD JER! Som noget helt nyt, bliver I inviteret til online release fredag den 22. januar kl. 10 på www.kalundborgbib.dk

Her offentliggør de en spændende video med deres program for foråret, hilsner fra de frivillige og meget andet. Videoen udgives på deres hjemmeside www.kalundborgbib.dk , på de sociale medier og i Biblioteksklubbens nyhedsbrev.

OBS. Billetsalget åbnes først lørdag den 23. januar kl. 11.00

Det fysiske katalog: På baggrund af den nuværende situation med midlertidig nedlukning, vil kataloget ikke blive lagt til fri distribution på biblioteker og andre offentlige steder i Kalundborg. På kalundborgbib.dk kan du løbene finde information om hvornår kataloget kan udleveres i den trykte udgave.

Covid19-info: De forbeholder sig ret til ændringer af datoer hvis restriktionerne bliver forlænget/ændret. Følg med på www.kalundborgbib.dk.
Kalundborg Biblioteker har besluttet at fastholde udgivelsen af kataloget. De hylder kulturen, og håber at de sender et signal om, at de ligesom alle andre håber og tror på bedre tider, hvor fællesskaberne igen kan blomstre.

Pressefoto