Kalundborg Biblioteker og Hvidebæk Lokalråd vil gerne invitere børn til at udstille deres kæledyr i Ubby bibliotek og forsamlingshus. Der er mulighed for at vinde et gavekort på 200 kr. til en dyrehandel.

Arrangementet er et samarbejde mellem Hvidebæk Lokalråd, frivillige og Kalundborg Biblioteker. Tilbage i 2015 blev afholdt borgermøde i Ubby forsamlingshus, hvor emnet var Fremtidens kultur i Ubby Forsamlingshus. En af de ting borgerne pegede på, var ønsket om et kæledyrsarrangement i skolernes efterårsferie, efter samme model som de tidligere afholdte kæledyrsdage på f.eks. Høng og Kalundborg Bibliotek. Dette blev afholdt i 2015 og 2016 med stor succes, og utrolig mange besøgende.
Men ønsket eksisterer stadig blandt bibliotekets brugere, og både bibliotek og lokalråd har fået adskillige opfodringer på, at gentage succesen. Og det vil vi selvfølgelig gerne opfylde.

Dette bliver nu en realitet
Dagen bliver tirsdag d. 15. oktober kl. 13 – 15.30, hvor tidsrummet frem til kl. 15.00 skal være med udstilling af børns kæledyr.

Programmet offentliggøres senere, men bliver sprængfyldt med spændende tilbud: Mød Krokodille Zoo med slanger og krybdyr, Miniatureheste, Hundeshow ved Kennel Golden Twigs, Servicehunde, Ponyridning, konkurrencer, udstillinger og meget mere.

Blandt de udstillede dyr, vil en kunne få en ærespræmie i form af gavekort til 200,- kr. til en dyrehandel.

Alle børn der deltager, vil modtage et Diplom som tak for deltagelse, og undervejs er der selvfølgelig forplejning.

Børn der har lyst til at deltage med deres kæledyr, skal tilmelde dig senest mandag d. 7. oktober kl. 12.00 via bibliotekshjemmeside www.kalundborgbib.dk , hvor der er nyhed på forsiden.