Vinbønderne på Dyrehøj Vingaard er klar med deres bud på julens vine. De anbefaler f.eks. at man juleaften efter julegudstjenesten, og inden julemåltidet begyndes, nyder et glas RÖS Muscaris mousserende vin. Som afslutning til risalmanden har den søde RÖS Kirsebærlikør slået sig fast som en tradition i mange hjem. Kirsebærlikøren, der er fremstillet af danske bær, er også den perfekte ledsager til kaffen og konfekten, når gaverne pakkes ud.

Foto: Dyrehøj Vingaard

Som et alternativ til den traditionelle kombination af øl og snaps til julens frokoster, er RÖS Solaris Reserve 2017 ifølge Dyrehøj Vingaard et spændende bud. Vinen, der lige har vundet en guldmedalje i Tyskland, er en fyldig frisk vin der fint supplerer de mange varianter af fisk og skaldyr, der står på bordet til de fleste julefrokoster. Den friske syre gør, at den står fint mål med de federe retter. Syren i vinen frisker munden op og giver lyst til mere af den gode julemad.

Se nærmere på Dyrehøj Vingaards webshop: