Så er det snart december og julestemningen sniger sig lige så stille og hyggeligt ind hos os alle sammen.

Kalundborg Biblioteker byder i den anledning på to juleforestillinger – en for de mindste og en for de lidt større børn.

Lørdag d. 4. december kl. 11 kommer Randers Egnsteater på besøg i Kultursalen i Høng Kultur- og Bevægelsespark med forestillingen ’Juletræets hemmelighed.

Det er snart jul. Snedker-mesterens datter og hendes kat skal pynte juletræet. Hun snitter mange fine ting til træet, og med hver ting følger en bid af historien om en dejlig juleaften, fra dengang hun var barn. Hør, hvordan snedkermesteren mødte julemanden og nissefamilien i skoven, og hvordan det blev en helt speciel juleaften for dem alle sammen. Forestillingen er fra 2 år.

Lørdagen efter d. 11. december kl. 11 gæster Teater Baglandet Kalundborg Hallerne, Hal 1 med juleforestillingen ’Faster Lizzies jul’. Denne forestilling er for de lidt ældre fra 3-8 år.

I Faster Lizzies køkken står alt stille. Vejrudsigten melder om sne juleaften, men julehumøret vil ikke indfinde sig, for Misser er væk. Overalt er der skuffer og låger, som lokker og gemmer på alle mulige spændende sager. Dufte, lyde, musik, hemmeligheder, Lizzies julehjerte og små øjeblikke med julemagi. Langsomt sniger julen sig ind på Faster Lizzie og der breder sig en duft af jul. Alt kan ske i Faster Lizzies køkken… så glæd jer!

Billetter til forestillingerne bestilles via www.kalundborgbib.dk. Billetpris 25,-

Foto: ABW