Brænder du for at formidle de gode historier fra hverdagen i skoler og dagtilbud? Ønsker du erfaringer med kommunikation i en politisk organisation? Så kunne et studiejob i Kalundborg Kommune måske være noget for dig.

Kalundborg Kommune er i øjeblikket i gang med at sætte en ny retning for den fremtidige udvikling af deres 16 folkeskoler. De faglige resultater har de seneste år ikke levet op de forventninger og ambitioner, de har til folkeskolen, og det arbejder vi hårdt på at gøre noget ved.

De er en geografisk stor kommune, og de har mange mindre folkeskoler i lokalsamfundene. Det betyder, at de har et mangfoldigt skolevæsen, hvor hver skole har en særlig historie og rolle i lokalsamfundet. Der er også en tradition for mange friskoler i kommunen. For at sikre, at folkeskolerne fortsat er et naturligt valg for forældrene, har de brug for at udbrede kendskabet til, hvad folkeskolerne kan tilbyde.

Din primære opgave bliver at formidle de gode historier fra folkeskolerne til den lokale presse og kommunens egne kommunikationskanaler. Du vil skulle arbejde selvstændigt med at opsøge nyheder og relevante historier, interviewe de relevante personer ude på skolerne, tage billeder og/eller video og skrive artikler, redigere tekst og video til digitale platforme, pressemeddelelser og andre tekster.

Du bliver en del af Team Politik og Udvikling i Fagcenter for Børn, Læring og Uddannelse. I teamet er de i dag tre konsulenter, der varetager drifts- og udviklingsopgaver på dagtilbuds- og skoleområdet, samt betjening af det politiske udvalg. Teamet vil give dig en tæt sparring på dine opgaver. Du vil desuden få samarbejde og sparring med kommunikationsafdelingen.

De forventer, at du:

Er studerende på en relevant videregående uddannelse, f.eks. journalistik eller kommunikation eller på en relevant professionsuddannelse fx som pædagog eller lærer
Har stærke kompetencer inden for skriftlig formidling og kan skrive fængende og klart
Er analytisk skarp, har øje for detaljer og kan kvalitetssikre eget arbejde
Kan arbejde selvstændigt, tage initiativ og har mod på selv at tage ud og tale med vores ledere og medarbejdere på skolerne
Har forståelse for at teksterne bliver kvalitetssikret inden offentliggørelse
Kendskab til skoleområdet og/eller lokalområdet er en fordel, men ikke et krav
Har kørekort

De kan tilbyde

Et spændende job, hvor du får stort ansvar for egne opgaver.
Bliv en del af et velfungerende team, hvor der er gode muligheder for faglig sparring. Vi har en uformel tone med humor og vi hjælper hinanden og løfter i flok.
Mulighed for at opbygge dine erfaringer med at skrive artikler og få disse udgivet i de lokale medier.
Erfaring med kommunikation i en politisk styret organisation
En meningsfuld hverdag, hvor du møder de ledere og medarbejdere, der brænder for at skabe den bedst mulige folkeskole til gavn for eleverne, og selv får mulighed for at bidrage til dette.

Læs hele stillingsopslaget her (ansøgningsfrist d. 24 april 2021)

Foto: ABW