Ja, nu kunne man måske tro, at dette er en reklame for at Johnny har slået sig ned som “hestehvisker”.  Men det er ingenlunde tilfældet.

Derimod har Johnny  fået enorm ros for hans fortolkning af sine personlige country favoritter på “My Favorite Country Songs 1 og 2”. Der er stor enighed om, at Johnnys stemme og karisma passer godt i country genren, som han også selv holder meget af. ”Det har været fantastisk at opleve publikums begejstring for dette countryprojekt. De har virkelig taget det til sig. Både vores eksisterende fans i Kandis, men også en helt ny målgruppe har tilsluttet sig dette koncept i countryens tegn”, siger Johnny Hansen, der tilføjer, at en af de største musikalske oplevelser i hans liv, har været turene til Nashville og Memphis.

Det er nu tredje gang at Johnny Hansen og hans Country Friends besøger Bromølle Kro og hver gang har de spillet for fulde huse. Faktisk var der rigtig mange, der ikke nåede at få billetter sidst.

Derfor gentager man succesen i 2020.

Som man plejer, startes med en dejlig menu bestående af:
Røget laks med rygeostcreme, syltet rødløg og sprødt brød
Sprængt oksecuvette, bagte græskar med rosmarin, små baconkartofler, flødepeberrodssauce og salat med bagte rødbeder.

Dette koster 495. kr.

Arrengementet starter kl 18. Torsdag den 1. oktober 2020, på Bromølle Kro, Slagelsevej 78, 4450 Jyderup. Ca. kl. 20.30 går Johnny & Country Friends på og så er der dømt countrystemning.

For mere information klik her.

Foto: ABW