Oplev Irsk folkemusik i absolut topklasse, når Jane Og Shane gæster Kalundborg hallen tirsdag den 7. september kl. 14.00.

Duoen fra Danmark består af engelske Jane Clark og irske Shane Donnelly. Jane & Shane spiller hovedsageligt irsk og engelsk folkemusik, ofte blandet med Jazz og bluegrass. Jane & Shane spiller også med Niels Hausgaard, og engelske Jane og irske Shane er ikke bare gode musikere og spillemænd, de er begavede underholdere i absolut særklasse.

Værter på arrangementet er Lungeforeningen, Hjernesagen og Hjerteforeningen i Kalundborg.

Målet med Kulturpakkerne er, at aktive ældre rækker hånden ud til andre ældre i lokalsamfundet, så vi er sammen om nogle gode og muntre stunder.

Efterårets kulturpakker afvikles i samarbejde med en række foreninger i Kalundborg kommune, som bl.a. har seniorer som målgruppe: Ældresagens afdelinger i Høng og Gørlev, Føllenslev-Særslev Pensionistforening og Lungeforeningen, Hjernesagen og Hjerteforeningen i Kalundborg. Det betyder, at de 16 arrangementer er fordelt til byerne Høng, Gørlev, Snertinge og Kalundborg. Kulturpakkerne for 2022 udbydes til efteråret, hvor foreninger igen kan søge om medværtsskab.

Billetter er gratis! Men betalingen for at deltage, at man inviterer en nabo eller bekendt med. Det betyder med andre ord, at en billet gælder for 2 personer.
Billetterne kan bookes via www.kulturpakkerkalundborg.dk eller ved personlig henvendelse til et af Kalundborg kommunes biblioteker.