Illa Design 
Kelleklintevej 33
4490 Jerslev Sjælland
61 51 95 02
info@illa.dk

Følg Illa Design på Facebook 

Sebastian Christensen, Illa Design

Dit lokale grafisk design- og webbureau
Sebastian Christensen, indehaver af Illa Design, er opvokset og bosiddende i Kalundborg Kommune. Han startede Illa Design i 2023 for at give de små og mellemstore virksomheder mulighed for at få professionelle løsninger. Sebastian har mere end 10 års erfaring inden for grafisk design, samt professionel erfaring med webdesign og søgeoptimering.

En samarbejdspartner med engagement og personlig service
“Jeg engagerer mig altid fuldt ud i hvert eneste projekt, da jeg ikke bare ser dig som endnu en kunde i køen, men som en virksomhed jeg vil have klarer sig godt. Det er vigtigt for mig at skabe en stærk forbindelse baseret på tiltro og gennemsigtighed mellem os, så jeg kan skabe gode resultater for dig, samt at kunne yde den bedst mulige service,” siger Sebastian Christensen.

Grafisk design med fokus og dedikation
Illa Design tilbyder professionelt grafisk design i Kalundborg, og resten af landet. Med et godt grafisk design, kan Illa Design få din virksomhed til at fremstå professionelt og troværdigt, samtidig med at det skaber det helt rigtige blikfang, så kunderne opdager din virksomheds eksistens, og endnu vigtigere, at de husker dig.

“Da jeg arbejder tæt sammen med en række professionelle virksomheder med store kompetencer inden for sociale medier, skilte, print og tryk, kan jeg tilbyde dig totalløsninger inden for en bred vifte af markedsføringsmateriale,” tilføjer Sebastian Christensen.

Professionel hjemmeside til ethvert formål
Hvis du har en virksomhed eller forening i Kalundborg eller omegn, står Illa Design klar til at hjælpe dig med at komme online med en ny professionel hjemmeside. Du får skræddersyet din hjemmeside efter dit behov og ønsker, hvilket gør den helt unik og får dig til at skille dig ud fra konkurrenterne.

“Jeg har fokus på funktionalitet, identitet og brugeroplevelse når jeg designer din nye hjemmeside, hvor det hele foregår gennem en enkel og overskuelig proces,” oplyser Sebastian Christensen.

Bliv fundet på Google med søgeoptimering
Hvis du også vil blive fundet af din målgruppe uden for Kalundborg, eller måske bare vil findes lokalt på Google, så lad Illa Design hjælpe dig med søgeoptimering  af din hjemmeside.

Illa Design tager altid udgangspunkt i dine ønsker og målsætninger. Ved hjælp af et grundigt analysearbejde, finder I sammen frem til de helt rigtige søgeord som din hjemmeside skal kunne findes på. Så skal Sebastian nok sørge for at din virksomhed bliver synlig på Google.

Kontakt Illa Design for en uforpligtende samtale
Sebastian Christensen engagerer sig altid fuldt ud i hver eneste opgave, og går ind til hvert projekt med nysgerrighed, perfektionisme og gåpåmod. God kommunikation er fokuspunktet, og i et samarbejde med Illa Design er du garanteret fuld gennemsigtighed og professionelle løsninger.

Kontakt Illa Design  og hør nærmere om dine muligheder.

sølvpartner