Lige nu kan man spare 30.000 kr. hos Hyundai Kalundborg, hvis man skifter bilen ud med Hyundais populære IONIQ. Så startprisen nu er 229.995 kr. uanset om man vælger den som elbil eller plug-in hybrid.

I årets første måned var næsten 20 pct. af de solgte biler på landsplan en af de grønnere modeller. Til sammenligning udgjorde el- og hybridbiler 7 pct. af salget samme måned sidste år. Det viser tal fra De Danske Bilimportører.

På trods af corona-nedlukningen er interessen for el- og hybridbiler stadig høj. Det oplever man blandt andet hos Hyundai Kalundborg, der nu sætter prisen ned med hele 30.000 kr. på IONIQ, så uanset om man vælger den som elbil eller plug-in hybrid starter prisen fra blot 229.995 kr.
“Vi vil gerne gøre det nemt og tilgængeligt for danskerne at vælge el, og derfor satser vi stort på de grønne modeller i år. I løbet af året kommer vi til at byde velkommen til flere både nye og faceliftede el-modeller, blandt andet den helt nye IONIQ 5, som forventes til Danmark til sommer. I mellemtiden kan man få rigtig meget for pengene, hvis man køber en af vores nuværende IONIQ-modeller,” siger Annegrethe Skovby, pressechef for Hyundai Danmark.

Spar 30.000 på IONIQ Electric

IONIQ Electric har en rækkevidde på op til 311 km og er flere gange kåret som en af de mest effektive elbiler. Bilen er perfekt som pendlerbil: Med eksempelvis op til 100 km på arbejde hver dag, vil man kunne pendle for blot 749 kr. om måneden med et Clever Unlimited-abonnement – og endnu længere, hvis man kan lade på arbejdspladsen. Udstyr som adaptiv fartpilot gør køreturen ekstra behagelig – ligesom man har mulighed for at forprogrammere bilen, så man kan sætte sig ind i en varm bil i de kolde måneder. IONIQ Electric kostede tidligere 259.995 kr., men kan altså nu fås for helt ned til 229.995 kr. Det giver en besparelse på 30.000 kr.

IONIQ Plug-in Hybrid kombinerer el og benzin

Med de nye afgifter er den fleksible IONIQ-model, der kombinerer el- og benzinkørsel, et endnu mere attraktivt valg. Rækkevidden på el er op til 52 km og prisen starter nu fra 229.995 kr. Bilen byder på avanceret udstyr, såsom adaptiv fartpilot, Apple CarPlay, parkeringssensor i for og bag samt varme i rattet. Derudover er den rummelig og giver mulighed for anhængertræk, så man kan transportere cykler og tillader endda også kørsel med anhænger på op til 750 kg med bremser.

Pressefoto